İSTANBUL ESENLER İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 İstanbul Bilim Olimpiyatları Online Sınav Başvuruları

Sınavlar 16-20 Kasım 2020 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacaktır.
2020 İstanbul Bilim Olimpiyatları Online Sınav Başvuruları

Yarışma Şartnamesi için tıklayın..

Ayrıntılı Bilgi, Çıkmış Sorular ve Başvuru için tıklayın..

 

SoruCevap
Sınava nasıl kayıt olabilirim? http://istmem.meb.gov.tr/isbo/ adresinden sınav başvuru formu doldurulur ve sınav giriş kodu alınır.
Şifremi unuttum/kaybettim. Ne yapmalıyım? http://istmem.meb.gov.tr/isbo/ adresinde online sınav kodumu unuttum! kısmından alabilirsiniz.
Kaç tane sınava girebilirim? En çok iki branştan sınava girilebilir.
Hazırlık ya da 9.sınıf öğrencisiyim Biruni ve Harezmi sınavlarına girebilir miyim? Hayır. Biruni ve Harezmi sınavlarından yalnızca birine girebilirsiniz.
Hazırlık ya da 9.sınıf öğrencisiyim Hayyam ve Cezeri sınavlarına girebilir miyim? Hayır. Hayyam ve Cezeri sınavlarından yalnızca birine girebilirsiniz.
Hazırlık ya da 9.sınıf öğrencisiyim Biruni ve Hayyam sınavlarına girebilir miyim? Evet girebilirsiniz.
Sınavın son başvuru tarihi nedir? 15.11.2020 tarihi saat 23.59'a kadar http://istmem.meb.gov.tr/isbo/ adresine girerek sınav başvuru formu doldurulur ve sınav giriş kodu alınmalıdır.
Sınav sonuçlarını nasıl öğrenebilirim? Sınav sonuçları sınav giriş kodu ile http://istmem.meb.gov.tr/isbo/ adresinden öğrenilebilir
İSBO Çevrimiçi Sınavları nasıl olur? Yanlışlar doğruyu götürecek mi? İSBO Çevrimiçi Sınavları çoktan seçmelidir. Sınavlar 5 seçenekli olup 4 yanlış 1 doğruyu götürmektedir

 

10-11-2020

Fevzi Çakmak Mahallesi 1110. Sokak No 5 34100 ESENLER İSTANBUL - 0090 212 611 47 64

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.