İSTANBUL ESENLER İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Nurettin ARAS'ın  2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Mesajı
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Mesajı

Sevgili öğrencilerimiz, Değerli veliler ve Fedakâr öğretmenlerimiz,

Dolu dolu geçen başarılı ve özverili bir dönemi bugün itibariyle noktalayarak iki haftalık bir tatil dönemine giriyoruz.

Sevgili Öğrencilerimiz, heyecanla beklediğiniz bugünün mutluluğunu sizlerle paylaşıyorum. Karnenizdeki notlar iyi veya kötü gelmiş olabilir. Bu notlar sizlerle ilgili bilgi verebilir ancak sizlerin bilgilerinizi ve yeteneklerinizi tanımlamaya yetmez. Yapabileceklerinizi ve yeteneklerinizi en iyi sizler biliyorsunuz.  Başarıya ve yapabileceğiniz işlere olan inancınızı hiçbir zaman kaybetmeden bu tatil sürecini dinlenmek, bol bol kitap okumak, seyahat etmek, gençliğinizin ve çocukluğunuzun tadını çıkartarak aileleriniz ve arkadaşlarınızla dolu dolu zaman geçirmek için bir fırsat olarak görmenizi tavsiye ediyor ve hepinizin gözlerinden öpüyorum.

Kıymetli Velilerimiz, sizlerden bu tatil sürecinde çocuklarımıza bol bol vakit ayırarak onların güzel vakit geçirmelerine yardımcı olmanızı rica ediyorum. Hızla büyüyen çocuklarımızın her anını dolu dolu yaşamanızı, onların dertleriyle dertlenmenizi, mutluluklarıyla mutlu olmanızı ve çocuklarımızla güzel anılar biriktirmenizi tavsiye ediyoruz.

İstikbalimizi şekillendiren, geleceğimize yön verip gönüllere hitap eden kıymetli ve fedakâr meslektaşlarım, bir dönem boyunca öğrencilerimizin hayatlarına dokunup onlara güzel değerlerimizi kazandırmak, akademik başarılarını arttırmak için verdiğiniz emekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Güzel bir dönemi geride bırakırken sevdiklerinizle güzel vakitler geçireceğiniz bir tatil dönemine giriyorsunuz. Bu tatil sürecinde kendinize ve ailenize yeterli vakit ayırarak güzel anlar yaşamanızı ve dönemin yorgunluğunu atabilmenizi temenni ediyor, ikinci yarıyıl için aynı heyecan ve enerjiyle sizleri bekliyor, hepinize iyi tatiller diyorum.


M. Nurettin ARAS
Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü

Fevzi Çakmak Mahallesi 1110. Sokak No 5 34100 ESENLER İSTANBUL - 0090 212 611 47 64

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.